Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Gailardia Burgunder - kokarda Balení obsahuje cca. 50 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Gailardia Burgunder - kokarda Balení obsahuje cca. 50 semen

Naše cena s DPH:
22 Kč
Naše cena bez DPH:
19,13 Kč
Cena v cizí měně:
0,95 Euro
Množství:
5
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje cca. 50 semen

 

 

Popis

Gaillardia Burgunder „kokarda“ je nenánočná okrasná větvící se vzpřímená a často rozrůstavá trvalka s nápadnými velkými květy v barvě červeného vína a úzkými šedozelenými kopinatými ozubenými listy. Vyznačuje se zvláště dlouhou dobou kvetení. Je vhodná k pěstování na smíšených záhonech v kombinaci se středně vysokými trvalkami, nebo též jako solitéra. Lze ji pěstovat i v nádobách a použít k řezu do váz.

 

Výška rostliny

Rostlina dorůstá výšky okolo 60 - 70 cm.

 

Květ

Gaillardia Burgunder kvete od června do prvních mrazů nádhernými nápadnými červenokaštanovými květy se žlutými středem.

 

Nároky

Rostlina je na pěstování nenáročná. Má ráda slunné stanoviště a živnou humózní propustnou půdu. Na jednom místě vydrží dva až tři roky, potom je vhodné ji přesadit. Je mrazuvzdorná až do -40 °C.

 

Výsev a klíčení

Semena vyséváme na povrch substrátu pod sklo.Vlhkost zajišťujte rosením,teplota vhodná pro klíčení semen se pohybuje v rozmezí 20 - 25 °C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist