Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Petržel naťová Natalka Balení obsahuje 1000 semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Petržel naťová Natalka Balení obsahuje 1000 semen

Natalka

Natalka

Číslo výrobku:
4-0679-90196-01
Naše cena s DPH:
15 Kč
Naše cena bez DPH:
13,04 Kč
Cena v cizí měně:
0,65 Euro
Množství:
24
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 1000 semen

  

Popis

Petržel naťová Natalka (Petroselinum crispum) je produktivní odrůda petržele bujného vzrůstu, která nevytváří kořen, ale husté, dlouhé, hladké, středně zelené listy, s výrazným aroma ve srovnání s listy kořenové petržele. Listy po sklizni rychle dorůstají. Petržel je náročná hlavně na teplo, proto se nevysazuje do nevytápěného skleníku dřív, než po „zmrzlých“. Vyhovuje jí zemina bohatá na dobrý kompost, vyhnojení výhřevným chlévským hnojem. Přihnojování podporuje růst i tvorbu plodů petržele. Pozor ale na draselná hnojiva s obsahem chlóru, který petržel nesnáší. Vhodná jsou hnojiva určená přímo pro petržel nebo plodovou zeleninu.

 

Výsev a klíčení

Výsev lze provádět nahusto do řádků od března do dubna 1 – 2 cm pod povrch. Vzdálenost mezi řádky 20 - 30 cm. Vzdálenost v řádku cca 5 cm.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist