Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Cuketa Tapir Balení obsahuje 10 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Cuketa Tapir Balení obsahuje 10 semen

Tapir

Tapir

Číslo výrobku:
1-0679-90145-01
Naše cena s DPH:
19 Kč
Naše cena bez DPH:
16,52 Kč
Cena v cizí měně:
0,82 Euro
Množství:
28
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 10 semen

 

Popis

Cuketa Tapir (Cucurbita pepoje keříčkovitá odrůda tykve obecné (cukety) s částečně vzpřímenými lodyhami. Plody jsou tmavě zelené s bílými, poměrně širokými pruhy po celé délce, lesklé a žebernaté. Vhodná na dušení, smažení, k zapékání a nadívání. Plody sklízíme od června do září.

 Cuketa ‘Tapír’ se pěstuje nejlépe na slunném stanovišti s dobře propustnou, humózní půdou. Před výsadbou je vhodné půdu obohatit kompostem nebo jiným organickým hnojivem. Semena se vysévají přímo na stanoviště v dubnu nebo květnu, kdy už nehrozí mrazíky. Výsadba se provádí po vytvoření 2-3 listů. Rostliny se sází do vzdálenosti 80 cm od sebe. Cukety potřebují pravidelnou zálivku a hnojení. Doporučuje se používat organická hnojiva, např. kompost. Při pěstování cuket je důležité odstraňovat odkvetlé květy a přebytečné plody, aby se podpořil růst nových plodů .

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist