Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Okurka nakládačka Partner F1 Balení obsahuje 20 semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Okurka nakládačka Partner F1 Balení obsahuje 20 semen

Partner F1

Partner F1

Číslo výrobku:
0-0679-90129-01
Naše cena s DPH:
29 Kč
Naše cena bez DPH:
25,22 Kč
Cena v cizí měně:
1,25 Euro
Množství:
27
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

 Popis

Okurka nakládačka Partner F1 (Cucumis sativus) je hybridní partenokarpická odrůda okurky (Cucumis sativus), což znamená, že plodí i bez opylení a sklizeň je tedy vyšší. Plody jsou tmavě zelené, zbavené hořkosti, s malým počtem bradaviček. Tato odrůda je odolná vůči mnoha chorobám, jako je například virová mozaika, černí okurkové a padlí okurkovému, a velmi tolerantní vůči plísni okurkové. Pro pěstování je vhodná půda bohatá na živiny a vodu, teplá a propustná. Okurka Partner F1 se používá na rychlokvašky, k nakládání a na kvašení. Doporučený termín výsevu semen do půdy do řádků je duben, do hnízd 2 – 3 semena každých 20 cm. Protrhávání se provádí v květnu až červnu a sklizeň je v období od července do září.

 

 Výsev a klíčení

 Vyséváme na záhon cca 2 cm pod povrch v dubnu až květnu po 2 - 4 semenech do vzdálenosti v řádku 10 - 20 cm. Meziřádková vzdálenost 100 - 120 cm. Klíčí již při teplotách 15 - 18 °C.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist