Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Kopr vonný Herkules Balení obsahuje 500 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Kopr vonný Herkules Balení obsahuje 500 semen

Kopr vonný Herkules

Kopr vonný Herkules

Naše cena s DPH:
13 Kč
Naše cena bez DPH:
11,30 Kč
Cena v cizí měně:
0,56 Euro
Množství:
28
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 500 semen

Popis

Kopr vonný Herkules (Anethum graveolens) je jednoletá, na pěstování nenáročná bylina typická svojí aromatickou vůní a jemnou kořenitou chutí, s širokým využitím v kuchyni. Nejvýraznějšími znaky této středně pozdní odrůdy jsou vysoký vzrůst, velmi intenzivní vůně a velká výnosnost. Rostliny mají tuhý stonek a jsou silně olistěné tmavě zelenými listy se středním voskovým povlakem. Před přechodem do květenství mají listy vzpřímený vzhled. Doba přechodu do semenných výhonků je středně pozdní. Rostliny ve fázi semen si udržují listy stále zelené a zdravé. Semena jsou velká. Tato odrůda je velmi aromatická, proto se doporučuje zejména k mražení, ke konzumaci za syrova, do salátů, jako přísada do vařených a pečených brambor, polévek nebo omáček. 

 Výška rostliny

 Rostlina v plném růstu dorůstá cca 100 až 130 cm.

 Nároky

 Rostlina je na stanoviště nenáročná. Vyhovují jí hlinité propustné lehčí půdy s dostatkem živin a občasná zálivka.

 Výsev

 Vyséváme přímo na stanoviště do řádků vzdálených cca 20 cm během dubna až srpna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist