Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Kopr vonný Goliath Balení obsahuje 500 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Kopr vonný Goliath Balení obsahuje 500 semen

Kopr vonný Goliath

Kopr vonný Goliath

Naše cena s DPH:
13 Kč
Naše cena bez DPH:
11,30 Kč
Cena v cizí měně:
0,56 Euro
Množství:
56
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 500 semen

 Popis

Kopr vonný Goliath (Anethum graveolens) je jednoletá, na pěstování nenáročná bylina. Hlavními výhodami této pozdní odrůdy jsou vysoká odolnost vůči suchu a dokonalá vhodnost pro trsovou sklizeň ve svazcích. Pro tento typ sklizně se doporučuje díky hustému olistění mladých rostlin se zachováním čerstvosti po řezu. Kopr pro trsovou sklizeň se sklízí, když dosáhne asi 10 - 20 cm. K nakládání okurek se používají rostliny v období květu nebo se semeny ve voskové fázi. Rostlina je vzpřímeného vzhledu, se silným stonkem, hustě olistěná dlouhými a intenzivně zelenými listy s výraznou vůní. Pozdní sklizeň nemá vliv na kvalitu. Odrůda je doporučena pro sušení, nakládání, zmrazování i pro konzumaci v čerstvém stavu. Na záhoně může zůstat dlouho bez ztráty kvality úrody.

 Nároky

 Rostlina je na stanoviště nenáročná. Vyhovují jí hlinité propustné lehčí půdy s dostatkem živin a občasná zálivka. Zvláštností této odrůdy je, že dokáže snášet i letní sucho.

 Výsev

 Vyséváme přímo na stanoviště do řádků vzdálených cca 20 cm během dubna až srpna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist