Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Astra čínská Electric směs Balení obsahuje 100 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Astra čínská Electric směs Balení obsahuje 100 semen

Astra čínská Electric směs

Astra čínská Electric směs

Naše cena s DPH:
11 Kč
Naše cena bez DPH:
9,57 Kč
Cena v cizí měně:
0,47 Euro
Množství:
2
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 100 semen

 

 

Popis

Astra čínská (Callistephus chinensis) původně pocházející z Číny je velice populární, vzpřímeně rostoucí větvená letnička s pevným stonkem a vejčitými, na okrajích zubatými listy. Electric směs má jehlicovité květy v pěti barvách. Je určená k řezu i k záhonovým výsadbám.

 

Výška rostliny

Výška rostliny je okolo 60 cm.

 

Květ

Květy jsou jehlicovité, směs má pět barev. Kvete od července do září.

 

Nároky

Rostlina vyžaduje slunné stanoviště, pravidelnou zálivku s přihnojením alespoň jedenkrát za měsíc. Vhodné je každoroční střídání stanoviště, které zabrání rozšíření fuzariózy (padání Aster). V průběhu vegetace ošetřujeme také proti mšicím.

 

Výsev a klíčení

Semena vyséváme v březnu až dubnu na povrch propustného substrátu pod sklo. Po výsevu semena lehce přitlačte, vlhkost rovnoměrně zajišťujte rosením. Teplota pro klíčení semen by se měla pohybovat v rozmezí 20 - 25 °C. Mladé rostliny o velikosti minimálně 2 cm přesadíme do samostatných nádob a výsadbu na stanoviště provedeme v druhé půli května.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist