Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Uragan F1 Balení obsahuje 20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Uragan F1 Balení obsahuje 20 semen

Uragan F1

Uragan F1

Číslo výrobku:
7-0679-90001-01
Naše cena s DPH:
18 Kč
Naše cena bez DPH:
15,65 Kč
Cena v cizí měně:
0,78 Euro
Množství:
43
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

  

Popis

Rajče Uragan F1 hybrid (Solanum lycopersicum) je velmi raná tyčková (indeterminantní) odrůda rajčat vhodná do foliovníku i pro polní pěstování (zvláště pro drobné pěstitele), vyznačující se většími kulatými plody odolnými proti praskání. Rajčata jsou vhodná k přímému konzumu, do salátů, na přízdobu pokrmů i na všestranné tepelné zpracování.

 

Výška rostliny

Tyčková odrůda vyžadující oporu.

 

Plod

Větší kulaté plody o hmotnosti cca 110 – 130g dozrávají do jasně červené barvy. Doba zrání cca 70 – 75 dní.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy na slunné stanoviště v květnu v období kdy pominou ranní mrazíky. Vysazujeme do sponu 60x100. Důležitá je pravidelná zálivka s přihnojením. Rostlinu je vhodné pěstovat na jeden či dva výhony, ostatní zálistky jak je to možné vyštípneme. Rostlina vyžaduje oporu.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 - 25 °C.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist