Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Cibule Globo Balení obsahuje 200 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Cibule Globo Balení obsahuje 200 semen

Globo

Globo

Číslo výrobku:
1-0679-90086-01
Naše cena s DPH:
25 Kč
Naše cena bez DPH:
21,74 Kč
Cena v cizí měně:
1,08 Euro
Množství:
32
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 200 semen

 

 

Popis

Cibule „Globo“ (Allium cepa) je výnosná salátová odrůda, vyznačující se obřími žlutými cibulemi mírné sladké chuti s malým počtem suknic a velmi jemnou dužinou, obsahující menší obsah silic oproti jiným odrůdám. Je vhodná jak k přímému konzumu, do čerstvých zeleninových salátů, tak i na běžné vaření. Tato odrůda cibule není vhodná k dlouhodobému skladování.

 

Plod

Obří plody o hmotnosti 200 až 300g tradičního cibulovitého tvaru s jemnou bílou dužinou dozrávají do slámově žluté barvy. Doba zrání je cca 160 dní. Při pěstování ze sazenic vypěstovaných z únorového výsevu do pařenišť můžou cibule dosahovat hmotnosti až 750g. Sklizeň červenec až září.

 

Nároky

Rostlina preferuje úrodnou, dobře obdělávanou, dostatečně vlhkou půdu bohatou na humus a stanoviště na plném slunci.

 

Výsev a klíčení

Výsev provádíme v březnu až dubnu nahusto do řádků 1 - 2 cm hluboko. Vzdálenost řádků cca 25 - 30 cm. Jednotíme podle potřeby na cca 10 - 15 cm od sebe.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist