Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Delphinium Pacific MIX barev - Stračka Balení obsahuje 50 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Delphinium Pacific MIX barev - Stračka Balení obsahuje 50 semen

 
 
Naše cena s DPH:
22 Kč
Naše cena bez DPH:
19,13 Kč
Cena v cizí měně:
0,95 Euro
Množství:
33
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 50  semen

 

Popis

Delphinium Pacific MIX barev  (Ostrožka) je statná trsnatá plně mrazuvzdorná trvalka s okouzlujícími velkými, plnými květy a silnými stonky s tmavě zelenými vzpřímenými listy. Skupina Pacific hybridů patří k nejkrásnějším Delphiniím. Je ideální do smíšených záhonů i k řezu. Pokud květ seříznete, rostlina do zimy znovu vykvete. Mrazuodolnost rostliny je až do – 30°C. Kvete od června do září.

 

Výška rostliny

Rostlina - květenství dorůstá do výšky 150 – 200 cm, dle stanoviště a podmínek.

 

Květ

Velmi nápadná atraktivní, klasovitá květenství, směs barev od bílé přes světle modrou k temě fialové a růžové odstíny, dosahující výšky 200 cm.

 

Nároky

Rostlina má ráda slunné stanoviště, nebo polostín, humózní, úrodnou a na živiny bohatou půdu. Nemá ráda zamokřené půdy. Z časných výsevů kvete již prvním rokem. V polostínu jsou rostliny mohutnější.

 

Výsev a klíčení

V únoru až dubnu semena vyséváme na povrch propustného substrátu pod sklo. Ideální teplota pro klíčení je 20-25°C. Správnou vlhkost zajišťujte rosením.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist