Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Tumbling Tom Red převislé truhlíkové Balení obsahuje 10 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Tumbling Tom Red převislé truhlíkové Balení obsahuje 10 semen

Číslo výrobku:
3-0679-90266-01
Běžná cena s DPH:
59 Kč
Naše cena s DPH:
43 Kč
Naše cena bez DPH:
37,39 Kč
Cena v cizí měně:
1,85 Euro
Ušetříte:
16 Kč (27 %)
Množství:
94
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 10 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

 

 

Popis

Rajče Tumbling Tom red převislé (Lycopersicon lycopersicum) je keříčková (determinantní) odrůda převislých cherry rajčátek určená zvláště k pěstování v závěsných nádobách, nebo v samozavlažovacích truhlících. Rajčátka působí stejně dekorativně na terase, jako na talíři. Jsou vhodná jako přízdoba pokrmů, do salátů, ale i k přímé konzumaci. Jejich velikost ocení zvláště děti, které se mohou zároveň i podílet na jejich pěstování a sklizni.

 

Výška rostliny

Keříčková odrůda.

 

Plod

Malé kulaté 1 – 2 cm velké šťavnaté plody vynikající jemné chuti dozrávají do jasně červené barvy. Doba zrání je přibližně 60 - 70 dní.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy, truhlíků a nádob na slunné stanoviště v květnu v období kdy pominou ranní mrazíky. Doporučené množství do truhlíku dlouhého 60 cm jsou 3 - 4 rostliny. Důležitá je pravidelná zálivka s přihnojením.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 - 25°C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist