Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Sazenice chilli Orozco | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Sazenice chilli Orozco

Číslo výrobku:
4-0679-00932
Naše cena s DPH:
50 Kč
Naše cena bez DPH:
43,48 Kč
Cena v cizí měně:
2,16 Euro
Množství:
5
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 1 sazenici

  

Popis

Paprička Chilli Orozco (Capsicum annuum) je původem z východní Evropy. Řadí se k pikantnějším odrůdám chilli. Její pálivost je 20 000 – 40 000 SHU. V plné zralosti až 100 000 SHU. Chilli Orozco je vhodná zvláště na sušení a jako přísada do pikantních pokrmů. Vysoká atraktivní rostlina s ohromujícími fialovými listy i stonkem a malými barevnými plody působí velice dekorativně a je vhodná k pěstování v nádobách.

 

Výška rostliny

Je plně závislá od prostředí ve kterém ji pěstujete a od podmínek, které rostlině poskytnete. Pohybuje se běžně v rozmezí 90 – 100 cm

 

Plod

Malé vzpřímené lusky dozrávají od světle zelené, přes fialovou, žlutou, oranžovou až do jasně červené barvy. Doba zrání je kolem 85 dní.

 

Nároky

Rostlina vyžaduje teplé slunné stanoviště, humózní substrát, dobře zásobený živinami častým přihnojením. Malé rostliny přihnojte hnojivem s vyšším obsahem dusíku, např. Kristalon Start, Ledek atd. V době, kdy rostlina nasazuje na květ použijte hnojiva s vyšším obsahem draslíku a fosforu např. Kristalon Plod a Květ. Sazenice je vhodné vysazovat vždy po dvou těsně vedle sebe. Při pěstování za oknem je možný celoroční výsev, při venkovním pěstování vyséváme již v lednu až únoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist