Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Vodní Meloun vodní Sugar Baby Balení obsahuje 20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Vodní Meloun vodní Sugar Baby Balení obsahuje 20 semen

Vodní meloun Sugar Baby

Vodní meloun Sugar Baby

Číslo výrobku:
2-0679-90233-01
Naše cena s DPH:
25 Kč
Naše cena bez DPH:
21,74 Kč
Cena v cizí měně:
1,08 Euro
Množství:
30
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

 

 

Popis

Meloun vodní Sugar Baby (Citrullus lanatus) je nejranější, původně americká odrůda melounu s vegetační dobou 70 až 80 dní, vhodná pro polní pěstování v nižších oblastech naší republiky. Ve vyšších oblastech je vhodné pěstování ve skleníku.

 

Plod

Kulaté plody dosahují hmotnosti kolem 3 až 5 kg. Jsou pevné s tmavě zelenou proužkovanou pokožkou a sytě červenou poměrně pevnou dužinou, vyznačující se velmi sladkou chutí. Sklizeň plodů v srpnu až září.

 

Nároky

Rostlina má ráda slunné stanoviště, prohnojenou hlubokou humózní půdu a pravidelnou zálivku. Nejvhodnější půdy pro pěstování melounů jsou hlinitopísčité až hlinité. Ideální je přihnojení chlévským hnojem.

 

Výsev a klíčení

V březnu zasaďte semena do jednotlivých sadbovačů cca 2 cm hluboko. Klíčíme při teplotě 15 - 20 °C. Silné sazenice vysazujem v druhé půli května na slunné stanoviště s dobře prohnojenou půdou.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist