Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Frodo Balení obsahuje 20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Frodo Balení obsahuje 20 semen

Frodo

Frodo

Číslo výrobku:
4-0679-90199-01
Naše cena s DPH:
13 Kč
Naše cena bez DPH:
11,30 Kč
Cena v cizí měně:
0,56 Euro
Množství:
23
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

Popis

Rajče Frodo je raná až poloraná odrůda tyčkového rajčete (Solanum lycopersicum) vhodná pro pěstování ve sklenících, fóliovnících i na poli. Plody jsou oválné až vejčité, středně velké (180 – 200 gramů), pevné, masité, dobře se oddělují od stopky a nejsou náchylné k praskání plodů. Rajče Frodo je vhodné pro jednorázovou sklizeň a zpracování na kečupy a protlaky. Vegetační doba je cca 122 – 125 dní. Pěstování: Rajčatům se nejlépe daří na místech vystavených celý den slunci a chráněných před studenými větry. Půdu mají mít hlubokou, nejlépe středně těžkou, bohatou na živiny. Semena vyséváme během února a března do truhlíků, které dáme do teplého pařeniště nebo skleníku, lze je umístit i za okno. Semínka lehce zahrneme substrátem a zavlažíme. Když mají rostlinky první pravý lístek, přepícháme je nejprve na vzdálenost 3 – 4 cm, později na spon 10 x10 cm do pařeniště nebo ještě lépe každou rostlinku zvlášť do kelímku. Sazenice mají mít silný, nejvýše 30 cm vysoký stonek, zdravé, sytě zelené listy a vyvinuté první květenství, dobře vyvinutý kořenový systém. Sazenice rajčat vysazujeme na trvalé stanoviště zpravidla až po 20. květnu. Dřívější výsadbu mohou poškodit mrazy. Předem připravené rostliny sázíme spíše hlouběji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist