Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Ředkvička Saxa 2 Balení obsahuje 400 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Ředkvička Saxa 2 Balení obsahuje 400 semen

Saxa 2

Saxa 2

Číslo výrobku:
3-0679-90217-01
Naše cena s DPH:
16 Kč
Naše cena bez DPH:
13,91 Kč
Cena v cizí měně:
0,69 Euro
Množství:
31
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 400 semen

 

 

Popis

Ředkvička Saxa 2 (Raphanus sativus) je oblíbená odrůda zářivě červených, hladkých, pravidelně kulatých ředkviček. Na chuť jsou výborné – křehké a jemné. Ředkvičky jsou oblíbenou zeleninou pro velký obsah vitamínů a minerálů, vhodné k přímé konzumaci, na přízdobu pokrmů, nebo do čerstvých zeleninových salátů. Pěstování ředkviček je velmi snadné i pro začínající pěstitele.

 

Nároky

Rostlina má ráda slunné stanoviště a lehčí kyprou půdu bohatou na humus a živiny. Před výsevem je vhodné půdu prokypřit a obohatit kompostem, který půdu zlehčí a pomůže k jejímu zahřívání pomocí mikroorganizmů v něm obsažených.

 

Výsev a klíčení

S výsevem do pařenišť a skleníků můžeme začít již od poloviny února. Vyséváme do řádků cca 10 – 15 cm od sebe. Vzdálenost v řádku 3 - 5 cm. Půda by měla být mírně vlhká. Výsev semen ředkvičky do volné půdy lze provádět od března, nebo pozdní výsev v druhé polovině srpna.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist