Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Cuketa Bětka F1 Balení obsahuje 7 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Cuketa Bětka F1 Balení obsahuje 7 semen

Bětka F1

Bětka F1

Číslo výrobku:
0-0679-90162-01
Naše cena s DPH:
28 Kč
Naše cena bez DPH:
24,35 Kč
Cena v cizí měně:
1,21 Euro
Množství:
29
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 7 semen

 

Popis

 

Cuketa Bětka F1 (Cucurbita pepo) je hybridní odrůda cukety s velmi dlouhými, štíhlými a hladkými smetanově bílými plody. Při přerůstání plodu se tvar mění na kyjovitý. Rostlina vytváří středně bujně rostoucí keříček. Cuketa je z 90% tvořena vodou a obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Je vhodná pro detoxikaci organismu, redukci hmotnosti, prevenci stresu a podporu trávení. Plody se dají použít pro různé tepelné úpravy, například na pečení, plnění, grilování nebo do salátů a těstovin. Cukety se vysévají od poloviny května na slunečné a chráněné místo. Pokud chcete cukety uskladnit na zimu, nechte je na rostlině pořádně vyzrát a uložte je do suchého a větraného sklepa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist