Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Salát hlávkový ledový Tarzan Balení obsahuje 300 semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Salát hlávkový ledový Tarzan Balení obsahuje 300 semen

Tarzan

Tarzan

Číslo výrobku:
0-0679-90139-01
Naše cena s DPH:
15 Kč
Naše cena bez DPH:
13,04 Kč
Cena v cizí měně:
0,65 Euro
Množství:
23
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 300 semen

Popis

Salát hlávkový Tarzan (Lactuca sativa) - odrůda ledového salátu typu Batavia, která je vhodná pro celoroční pěstování. Hlávka je středně velká, kulatá, měkká a hustá, se světle zelenou barvou. Odrůda vyniká mimořádnou odolností proti vybíhání do květu. Vegetační doba je 80-90 dní. Salát hlávkový ledový Tarzan je vhodný ke konzumaci v čerstvém stavu, na saláty a zdobení pokrmů.   

 

Výsev a klíčení

Salát vyséváme postupně, má velmi krátkou vegetační dobu 8 – 10 týdnů, z toho se 4 – 6 týdnů předpěstovává sadba. K rychlení probíhajícímu nejlépe při teplotě 20 °C vyséváme salát od února. Následně přesazujeme do sadbovačů. Předpěstovanou sadbu vysazujeme do skleníků a fóliovníků od března. Osivo lze vysévat od března do července a vysazuje se do řádků vzdálených od sebe cca 30 cm.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist