Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Ředkvička Slovana Balení obsahuje 400 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Ředkvička Slovana Balení obsahuje 400 semen

Slovana

Slovana

Číslo výrobku:
1-0679-90135-01
Naše cena s DPH:
15 Kč
Naše cena bez DPH:
13,04 Kč
Cena v cizí měně:
0,65 Euro
Množství:
30
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 400 semen

  

Popis

Ředkvička Slovana (Raphanus sativus) je raná odrůda ředkvičky, která se pěstuje pro své protáhlé, červenobílé bulvy. Má jemně pikantní a šťavnatou dužinu, která je bohatá na vitamíny a minerály. Ředkvička slovana je vhodná ke studenému rychlení i polnímu pěstování. Je odolná vůči chorobám a škůdcům. Lze ji sklízet už 30–35 dní po výsevu. Ředkvička slovana pochází z Asie, ale je oblíbená i ve středomořské kuchyni. Ředkvičky se dají jíst syrové, solené, nakládané nebo přidávat do salátů a pomazánek.

 

Výsev a klíčení

Výsev do volné půdy lze provádět v březnu až srpnu. Do pařenišť a skleníků již v lednu až březnu. Vyséváme do řádků cca 10 – 20 cm od sebe, ve vzdálenosti v řádku 2 – 3 cm, do hloubky cca 2 cm. Půda by měla být mírně vlhká.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist