Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Mrkev Favorit Balení obsahuje 1000 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Mrkev Favorit Balení obsahuje 1000 semen

Číslo výrobku:
9-0679-90094-01
Naše cena s DPH:
15 Kč
Naše cena bez DPH:
13,04 Kč
Cena v cizí měně:
0,65 Euro
Množství:
2
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 1000 semen

  

Popis

Mrkev Favorit (Daucus carota) je polopozdní oblíbená odrůda. Je určena pro venkovní pěstování a od setí do sklizně obvykle trvá sedmdesát až devadesát dní. Plody jsou docela rovnoměrné, mají tvar válce a oranžovou barvu s načervenalým odstínem. Délka ovoce se pohybuje od osmnácti do dvaceti centimetrů, a váží od osmdesáti do sto padesáti gramů. Povrchová struktura je hladká, s středně velkými oči. Mrkev Favorit má hodně šťávy a vynikající chuť. Z jednoho metru čtverečního můžete získat tři až pět kilogramů tohoto všestranného ovoce, které je vhodné jak pro čerstvou konzumaci, tak i pro různé pokrmy a přípravky.

 

Výsev

Výsev lze provádět nahusto do řádků v březnu až dubnu 2 – 3 cm pod povrch. Vzdálenost mezi řádky 20 cm. Později vyjednotíme na vzdálenost v řádku 5 cm.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist