Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Kapusta hlávková Raketa Balení obsahuje 100 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Kapusta hlávková Raketa Balení obsahuje 100 semen

Raketa

Raketa

Číslo výrobku:
8-0679-90123-01
Naše cena s DPH:
18 Kč
Naše cena bez DPH:
15,65 Kč
Cena v cizí měně:
0,78 Euro
Množství:
6
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 100 semen

 

 

Popis

 

Kapusta Raketa (Brassica oleracea) je odrůda hlávkové kapusty, která je určená zejména k rychlení ve nevytápěných fóliových krytech. Tato malá a nízká rostlina má velmi malý vnější košťál a menší zelenou hlávku. Na řezu je světle žlutá. Vegetační doba od výsadby je 68 až 73 dní. Doporučuje se vysadit dobře otuženou sadbu v březnu. Kapusta Raketa je ideální pro pěstování ve sklenících, kde rychle dosáhne své plné zralosti.

 

Výsev a klíčení

Kapusta se pěstuje ze semen, která vyséváme od února do března do nádoby s propustným substrátem 0,5 cm pod povrch. Semena klíčí při teplotě okolo 20 - 25 °C. Po vyklíčení a zesílení rostlinek přesadíme do sadbovačů. Malé sazenice vysazujeme v dubnu do řádků vzdálených cca 50 cm.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist