Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

NOVINKA Hrách dřeňový Premio Balení obsahuje 30 g semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

NOVINKA Hrách dřeňový Premio Balení obsahuje 30 g semen

Premio

Premio

Číslo výrobku:
2-0679-90080-01
Naše cena s DPH:
21 Kč
Naše cena bez DPH:
18,26 Kč
Cena v cizí měně:
0,91 Euro
Množství:
9
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

NOVINKA

 

Balení obsahuje 30 g semen

  

Popis

 Hrách dreňový Premio (Pisum sativum) - středně raná odrůda hrachu dřeňového, vegetační doba 68 dní. Rostlina je středně vysoká. Odrůda s normálním olistěním, středně velkými, středně až tmavě zelenými zrny. Odrůda je odolná proti napadení plísněmi. Vhodná do všech pěstitelských oblastí.

  

Plod

 Plodem jsou rovné, tupě zakončené lusky, 8 - 10 cm dlouhé, které obsahují 7 – 8 velkých tmavě zelených zrn. Technická zralost je cca 55 - 66 dnů od výsevu.

 

Nároky

 Hrách je nenáročný na půdu, nejlépe se mu daří v lehkých hlinitých půdách. Půdu je třeba přihnojovat podle potřeby fosforečnými a draselnými hnojivy.

  

Výsev a klíčení

 Výsev hrachu se provádí na jaře, nejlépe v druhé polovině března až začátkem dubna do volné půdy. Řádky jsou od sebe vzdáleny min. 20 cm, semena v řádku kolem 5 cm a do hloubky 4 - 6 cm.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist