Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

NOVINKA Hrách dřeňový Sienna Balení obsahuje 30 g semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

NOVINKA Hrách dřeňový Sienna Balení obsahuje 30 g semen

Sienna

Sienna

Číslo výrobku:
1-0679-90082-01
Naše cena s DPH:
19 Kč
Naše cena bez DPH:
16,52 Kč
Cena v cizí měně:
0,82 Euro
Množství:
24
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

NOVINKA

Balení obsahuje 30 g semen

 

Popis

Hrách dřeňový Sienna (Pisum sativum) je raná až poloraná odrůda hrachu zahradního, která je určena pro přímý konzum, konzervaci a mražení. Odrůda má velké, tmavě zelené lusky, které jsou 8-9 cm dlouhé a obsahují 7-9 zrn. Vegetační doba od výsevu je 60 dní. Odrůda je vhodná i pro mechanizovanou sklizeň. Zrna jsou velká, tmavě zelená. Vegetační doba od výsevu je 60 dní. 

 


Výška rostliny

Obvykle dorůstá do výšky 60 - 80 cm.

 

Plod

Plodem jsou velké lusky, 8 - 9 cm dlouhé, které obsahují 7 – 9 velkých tmavě zelených zrn. Vegetační doba od výsevu je 60 dní.

 

Nároky

Hrách je nenáročný na půdu, nejlépe se mu daří v lehkých hlinitých půdách. Půdu je třeba přihnojovat podle potřeby fosforečnými a draselnými hnojivy.

 


Výsev a klíčení

Výsev hrachu se provádí na jaře, nejlépe v druhé polovině března až začátkem června. Řádky jsou od sebe vzdáleny 15 - 30 cm, zrna jsou vysévána jednotlivě s odstupem 4 – 6 cm a hloubky 4 - 6 cm.

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist