Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Sazenice chilli Jalapeňo Tam Vera Cruz | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Sazenice chilli Jalapeňo Tam Vera Cruz

Číslo výrobku:
4-0679-00332
Běžná cena s DPH:
150 Kč
Naše cena s DPH:
50 Kč
Naše cena bez DPH:
43,48 Kč
Cena v cizí měně:
2,16 Euro
Ušetříte:
100 Kč (67 %)
Množství:
5
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 1 sazenici

 

 

Popis

Chilli paprika Jalapeňo Tam Vera Cruz (Capsicum annuum) je hojně plodící odrůda paprik pocházející původně z USA, vyznačující se mírnou pálivostí, přibližně 1000 - 3000 SHU. Je vhodná k přímému konzumu, do čerstvých zeleninových salátů, pikantních omáček a na nakládání.

 

Výška rostliny

je plně závislá od prostředí ve kterém ji pěstujete a od podmínek, které ji poskytnete. Pohybuje se v rozmezí od 45 do 60 cm.

 

Plod

Plodem jsou cca 5 až 8 cm dlouhé masité válcovité lusky o průměru 3 cm, se zaobleným koncem, dozrávající z tmavě zelené do sytě červené barvy. Doba zrání je přibližně 70 - 80 dní.

 

Nároky

Rostlina vyžaduje teplé slunné stanoviště, humózní substrát, dobře zásobený živinami častým přihnojením. Malé rostliny přihnojte hnojivem s vyšším obsahem dusíku, např. Kristalon Start, Ledek atd. V době, kdy rostlina nasazuje na květ použijte hnojiva s vyšším obsahem draslíku a fosforu např. Kristalon Plod a Květ. Sazenice je vhodné vysazovat vždy po dvou těsně vedle sebe. Při pěstování za oknem je možný celoroční výsev, při venkovním pěstování vyséváme již v lednu až únoru.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist