Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Okurka nakládačka Arko F1 Balení obsahuje 40 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Okurka nakládačka Arko F1 Balení obsahuje 40 semen

Arko F1

Arko F1

Číslo výrobku:
4-0679-90186-01
Naše cena s DPH:
24 Kč
Naše cena bez DPH:
20,87 Kč
Cena v cizí měně:
1,03 Euro
Množství:
32
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 40 semen

 

 

Popis

Okurka nakládačka Arko F1 (Cucumis sativus) je hybridní raná odrůda jež je  ideální pro nakládání. Dobře se jí daří při pěstování na volném poli. Plody mají válcovitý tvar se zaoblenou špičkou a odpovídajícím poměrem délky k šířce 3,2:1. Slupka je tmavě zelená pokrytá středně silnými bradavičkami. Dužina je pevná. Tato odrůda nemá sklon k deformacím, takže se dobře umisťuje do sklenic. Jsou určeny pro nakládání, kvašení a samozřejmě mohou být konzumovány též přímo. Disponuje také odolností proti proti plísni okurkové a strupovitosti.

 

Nároky

Okurka je teplomilná rostlina, která má ráda slunné stanoviště a záhřevnou hlinitou humózní vlhkou půdu.

 

Výsev a klíčení

Vyséváme na záhon cca 2 cm pod povrch v dubnu až květnu po 2 - 4 semenech do vzdálenosti 80 x 120 cm. Klíčí již při teplotách 15 - 18 °C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist