Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

25 letá kvetoucí sazenice Strelitzia Reginae | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

25 letá kvetoucí sazenice Strelitzia Reginae

Strelitzia Reginae

Strelitzia Reginae

Naše cena s DPH:
3.350 Kč
Naše cena bez DPH:
2.913,16 Kč
Cena v cizí měně:
144,40 Euro
Množství:
1
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Dvacetiletá  kvetoucí sazenice Strelitzia Reginae. Výška rostliny bez květináče cca 140 cm. Pouze jediná, osobní převzetí. V současné době má rostlina 4 nerozkvetlá poupata.

 

Tato nabídka sazenice Strelitzia reginae je unikátní. Je to krásná zdravá sbírková rostlina, která při vhodných podmínkách během roku začne kvést, na rozdíl od velkých sazenic dovážených ze Španělska, které jsou před výsadbou nejdříve rozřezány a následně zasazeny, čimž se opozdí nakvetení rostlin až za 2 - 3 roky. Sazenice této velikosti je určená pro zimní zahrady, pěstování v květináči nebo přímo v zemi v zimní zahradě. Pro včasné kvetení by neměla teplota v zimní zahradě klesat pod 15 °C.

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist