Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Bejbino F1 hybrid - koktejlové Balení obsahuje 20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Bejbino F1 hybrid - koktejlové Balení obsahuje 20 semen

Bejbino F1

Bejbino F1

Číslo výrobku:
2-0679-90066-01
Naše cena s DPH:
32 Kč
Naše cena bez DPH:
27,83 Kč
Cena v cizí měně:
1,38 Euro
Množství:
14
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

 

 

Popis

Rajče Bejbino F1 hybrid – tato odrůda rajčete je tyčková (indeterminantní), velmi raná, rychle rostoucí a úrodná odrůda, vyznačující se menšími, pevnými plody vynikající chuti, vhodnými ke skladování. Rajčata jsou díky své mimořádné chuti vhodná zvláště k přímé konzumaci, do salátů a na studené mísy. Nejvíce jejich chuť ocení děti. Rajče Bejbíno je řazeno mezi absolutně špičkové odrůdy rajčat na našem trhu, z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit.

 

Výška rostliny

Tyčková odrůda vyžadující oporu.

 

Plod

Plody jsou menší koktejlové cca 3 – 4 cm, kulaté, dozrávající do jasně červené barvy a dosahující hmotnosti 30 – 40 g v počtu okolo 20 kusů na vijanu.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy na slunné stanoviště v květnu v období kdy pominou ranní mrazíky. Vysazujeme do sponu 60x100. Důležitá je pravidelná zálivka, s přihnojením. Rostlinu je vhodné pěstovat na jeden výhon, ostatní zálistky, jak je to možné, vyštípneme. Rostlina vyžaduje oporu min. 2,5 m.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 – 25 °C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist