Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Denár Balení obsahuje 30 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Denár Balení obsahuje 30 semen

Denár

Denár

Číslo výrobku:
6-0679-90036-01
Naše cena s DPH:
12 Kč
Naše cena bez DPH:
10,44 Kč
Cena v cizí měně:
0,52 Euro
Množství:
43
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 30 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

  

Popis

Rajče Denár je keříčková (determinantní), polopozdní, výnosná odrůda, vyšlechtěná v České republice, kterou je možné pěstovat na poli, ve skleníku i na balkoně a je vhodná i do sušších oblastí s lehčí půdou. Rostlina je mohutnějšího vzrůstu o výšce 60 – 80 cm a nepotřebuje oporu. Plod je oválného až hruškovitého tvaru s malou špičkou na konci, je pevný, velmi šťavnatý, osvěžující a sladký, v plné zralosti sytě červený. Hodí se pro přímou spotřebu, do salátů, sendvičů i do teplých jídel, ke konzervaci i k sušení. Rajče nepraská, ani neopadává a je odolné proti nemocem.

 

Výška rostliny

Keříčková odrůda. Přibližně 60 – 80 cm vysoká.

 

Plod

Oválného tvaru až hruškovitého tvaru, vážící 90 – 110g.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy vysazujeme předpěstované, na slunné stanoviště v květnu, v období kdy pominou ranní mrazíky. Vysazujeme do sponu 60x40. Důležitá je pravidelná větší zálivka, s přihnojením v delších intervalech.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 - 25°C.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist