Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Astra čínská Super Princess směs Balení obsahuje 100 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Astra čínská Super Princess směs Balení obsahuje 100 semen

Astra čínská Super Princess směs

Astra čínská Super Princess směs

Naše cena s DPH:
11 Kč
Naše cena bez DPH:
9,57 Kč
Cena v cizí měně:
0,47 Euro
Množství:
32
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 100 semen

 

 

Popis

Astra čínská (Callistephus chinensis) původně pocházející z Číny je velice populární, vzpřímeně rostoucí větvená letnička s pevným stonkem a vejčitými, na okrajích zubatými listy. Směs Super Princess je směs 8 barev plnokvětých květů se žlutým středem. Je určená k řezu i k záhonovým výsadbám.

 

Výška rostliny

Výška rostliny je okolo 80 cm.

 

Květ

Směs osmi barev plnokvětých květů se žlutým středem, kvete od července do září.

 

Nároky

Rostlina vyžaduje slunné stanoviště, pravidelnou zálivku s přihnojením alespoň jedenkrát za měsíc. Vhodné je každoroční střídání stanoviště, které zabrání rozšíření fuzariózy (padání Aster). V průběhu vegetace ošetřujeme také proti mšicím.

 

Výsev a klíčení

Semena vyséváme v březnu až dubnu na povrch propustného substrátu pod sklo. Po výsevu semena lehce přitlačte, vlhkost rovnoměrně zajišťujte rosením. Teplota pro klíčení semen by se měla pohybovat v rozmezí 20 - 25 °C. Mladé rostliny o velikosti minimálně 2 cm přesadíme do samostatných nádob a výsadbu na stanoviště provedeme v druhé půli května.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist