Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Ředkev Kulatá černá Balení obsahuje 200 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Ředkev Kulatá černá Balení obsahuje 200 semen

Číslo výrobku:
6-0679-90101-01
Naše cena s DPH:
9 Kč
Naše cena bez DPH:
7,83 Kč
Cena v cizí měně:
0,39 Euro
Množství:
21
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 200 semen

 

 

Popis

Ředkev Kulatá černá (Raphanus sativus) - kvalitní odrůda určená k zimnímu pěstování se vyznačuje atraktivním tvarem bulvy, která je černě zbarvená kulovitá s náhlým přechodem do kořene. Velikost bulvy je cca 5 - 9 cm. Dužnina je bílá s mramorováním v podobě hvězdice a výrazné chuti. Ředkev je vhodná pro přímý konzum, přízdobu pokrmů i pro výrobu šťávy. Sklízíme od října do listopadu. Výborně dlouhodobě skladovatelná.

 

Nároky

Rostlině se nejlépe daří v lehčích až středně humózních písčitohlinitých půdách, dostatečně hluboko a dobře zpracovaných, které udržují dostatek vláhy. Nesnáší přímé organické hnojení. Ředkev není náročná na teplo, je možno ji pěstovat i v chladnějších podmínkách. 

 

Výsev a klíčení

Semena vyséváme na záhon cca 2 cm pod povrch nejdříve v polovině července. Pokud vysejeme dříve, ředkev jde do květu. Vzdálenost mezi řádky 25 – 30 cm.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist