Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Meloun vodní Crimson Sweet Balení obsahuje 15 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Meloun vodní Crimson Sweet Balení obsahuje 15 semen

Vodní meloun Crimson Sweet

Vodní meloun Crimson Sweet

 
 
Číslo výrobku:
1-0679-90076-01
Naše cena s DPH:
16 Kč
Naše cena bez DPH:
13,91 Kč
Cena v cizí měně:
0,69 Euro
Množství:
3
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 15 semen

 

 

Popis

Meloun (Citrulus lanatus) Crimson Sweet - raná odrůda vodního melounu pocházející z Itálie, s vegetační dobou přibližně 80 dní, vyznačující se velkými sladkými šťavnatými plody s růžovočervenou dužinou, výtečné zvláště k přímé konzumaci, ale i do různých druhů ovocných salátů.

Pěstování melounů se těší u nás stále větší oblibě. Lze je pěstovat v našich podmínkách nejen na jižní Moravě, ale s výjimkou horských oblastí v podstatě kdekoliv.

 

Plod

Plody kulovitého protáhlého tvaru o hmotnosti 8 až 10kg a velikosti cca 25 x 30 cm, s červenou šťavnatou dužinou dozrávající do žlutozelené barvy žíhané tmavě zelenými pruhy.

 

Nároky

Vodní meloun je plodina s vysokými nároky na teplo, světlo a vodu. Vyžaduje lehčí záhřevnou humózní půdu bohatou na živiny nejlépe hlinito – písčitou. Vhodné je přihnojení chlévským hnojem. Pro zvýšení teploty půdy, které podpoří růst a vývoj rostliny a též urychlí první sklizeň a výnosy se doporučuje použití černé netkané textílie, nebo polyethylenové fólie.

 

Výsev a klíčení

V březnu zasaďte semena do jednotlivých sadbovačů cca 2 cm hluboko. Klíčíme při teplotě 25 °C. Silné sazenice vysazujem v druhé půli května na slunné stanoviště s dobře prohnojenou půdou.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist