Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Okurka salátová Mezzo lungo bianco Balení obsahuje 20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Okurka salátová Mezzo lungo bianco Balení obsahuje 20 semen

Mezzo lungo bianco

Mezzo lungo bianco

Číslo výrobku:
4-0679-90239-01
Naše cena s DPH:
16 Kč
Naše cena bez DPH:
13,91 Kč
Cena v cizí měně:
0,69 Euro
Množství:
25
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 20 semen

 

Popis

Okurka Mezzo lungo bianco (Cucumis sativus) – italská hojně plodící odrůda pozoruhodných bílých salátových okurek vyznačující se pevnými válcovitými plody výborné chuti o délce cca 18 až 20 cm. Okurky jsou vhodné k přímé konzumaci, na přízdobu pokrmů, k přípravě čerstvých zeleninových salátů apod.

 

Nároky

Okurka je teplomilná rostlina, která má ráda slunné stanoviště a záhřevnou hlinitou humózní vlhkou půdu.

 

Výsev a klíčení

Semena vyséváme od března až do dubna do nádoby s propustným substrátem velmi mělce pod povrch substrátu. Semena klíčí při teplotě okolo 20 – 25 °C. Vlhkost zajišťujeme rosením povrchu substrátu. Doba klíčení se pohybuje mezi 15 – 20 dny. Po vyklíčení a zesílení rostlinek přesadíme do sadbovačů vždy po 3 – 5 malých rostlinkách. Na předem zvolené stanoviště rostliny vysazujeme v květnu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist