Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Okurka salátová "hadovka" Avantgarde F1 Balení obsahuje 10 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Okurka salátová "hadovka" Avantgarde F1 Balení obsahuje 10 semen

Avantgarde F1

Avantgarde F1

Číslo výrobku:
2-0679-90172-01
Naše cena s DPH:
37 Kč
Naše cena bez DPH:
32,18 Kč
Cena v cizí měně:
1,59 Euro
Množství:
4
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 10 semen

 

Popis

Okurka salátová "hadovka" Avantgarde F1 (Cucumis sativus) – první česká hybridní odrůda okurky „burpless“ typu, vhodná pro pěstování na poli i ve fóliovníku, charakteristická štíhlými ostnitými plody s pevnou, ale velice křehkou strukturou a výtečnou chutí. Rostlina není partenokarpická, pro vývoj plodu potřebuje opylovače. Okurky jsou vhodné k přímému konzumu, na přípravu zeleninových salátů a k přízdobě pokrmů.

 

Nároky

Okurka je teplomilná rostlina, která má ráda slunné stanoviště a záhřevnou hlinitou humózní vlhkou půdu bohatou na živiny. V případě sucha zavlažujeme raději větší dávky vody méně často.

 

Výsev a klíčení

Vyséváme na záhon cca 2 cm pod povrch od poloviny dubna do 10. května po 2 - 4 semenech do vzdálenosti 50 až 80 cm v řádku. Meziřádková vzdálenost 80 cm. V případě časných výsevů na pole je možné použití netkané textilie, kterými mohou být okurky přikryté až do doby začátku kvetení.

Rostliny lze předpěstovat. Na předpěstování sadby počítejme 3 - 4 týdny před požadovaným termínem výsadby. Ve skleníku udržujeme stálou teplotu vzduchu a zajišťujeme větrání. Výsadbu na záhon provádíme v polovině května.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist