Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Mrkev Chamaré Balení obsahuje 1000 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Mrkev Chamaré Balení obsahuje 1000 semen

Mrkev CHamare

Mrkev CHamare

 
 
Číslo výrobku:
2-0679-90207-01
Naše cena s DPH:
17 Kč
Naše cena bez DPH:
14,78 Kč
Cena v cizí měně:
0,73 Euro
Množství:
32
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 1000 semen

  

Popis

Mrkev Chamare (Daucus carota ssp. Sativus) - poloraná odrůda mrkve charakteristická robustními kratšími a širokými kořeny kuželovitého tvaru. Na povrchu je kořen mrkve středně oranžové barvy, uvnitř je zbarvení tmavší, až středně červené.

Mrkvev Chamare je vhodná k přímé konzumaci, na výrobu džusů, apod.  Na dlouhodobější skladování jsou vhodné mrkve z pozdních sklizní. Vegetační doba je přibližně 100 až 120 dní.

 

Nároky

Mrkev vyžaduje lehčí až střední, dostatečně hlubokou a dobře zpracovanou půdu. Na mělké nebo na podzim nedostatečně prokypřené půdy reaguje mrkev nevzhlednými, často rozvětvenými kořeny. Kvalitní kořeny získáme pěstováním na hrůbcích nebo v hluboce prokypřených půdách. Nesnáší čerstvé organické hnojení, pěstuje se převážně v druhé trati. Podle použití mrkve a požadované doby sklizně volíme odrůdy i termíny setí.

 

Výseva klíčení

Výsev lze provádět nahusto do řádků od března do července. Vzdálenost mezi řádky 25 – 30 cm. Později vyjednotíme na vzdálenost v řádku 5 cm.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist