Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Loropetalum Chinense Balení obsahuje 5 semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Loropetalum Chinense Balení obsahuje 5 semen

Loropetalum Chinense

Loropetalum Chinense

 
 
Naše cena s DPH:
15 Kč
Naše cena bez DPH:
13,04 Kč
Cena v cizí měně:
0,65 Euro
Množství:
89
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 5 semen

 

Popis

Loropetalum Chinense pocházející z jihovýchodní Asie, Číny a Japonska, je okrasný, stálezelený, hustě větvený, na pěstování nenáročný keř s olivově zelenými cca 2 cm dlouhými vejčitými listy, jejichž barva se během roku může měnit na žlutou nebo červenou.

Na jaře keř vykvétá nápadnými bílými vonnými květy uspřádanými v malých trsech, které se objevují na konci větví. Vykvétá i několikrát během roku.

Keř je ideální ozdobou zimních zahrad s možností letnění venku a vhodný pro tvorbu bonsají. Mrazuvzdornost do -5°C.

 

Výška rostliny

Keř dorůstající výšky 2 – 3 m.

 

Nároky

Na pěstování nenáročná rostlina, má ráda stanoviště na plném slunci nebo polostín a úrodnou, na humus bohatou, dobře odvodněnou půdu se střední zálivkou.

 

Výsev a klíčení

Semena na 24 hodin namočte do vlažné vody po uplynutí této doby dejte klíčit do propustného subsrátu při teplotě 20 - 25°C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist