Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče - set tří druhů Aztek, Vilma a Venus Balení obsahuje 3x20 semen | Neo seeds

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče - set tří druhů Aztek, Vilma a Venus Balení obsahuje 3x20 semen

Číslo výrobku:
8-0679-90012-01; 9-0679-90011-01; 9-0679-90019-01
Naše cena s DPH:
39 Kč
Naše cena bez DPH:
33,91 Kč
Cena v cizí měně:
1,68 Euro
Množství:
24
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 3 x 20 semen, baleno dle druhu

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

 

 

Popis

Rajče Aztek, Vilma a Venus jsou rané truhlíkové determinantní, velmi úrodné odrůdy nízkého vzpřímeného vzrůstu předurčené k pěstování v menších nádobách, nebo truhlících. Pěstování těchto rajčat získává poslední dobou na oblíbenosti. Plody jsou velmi chutné, vhodné k přímé konzumaci, nebo na přízdobu pokrmů a do salátů. Celkově rostliny působí velice dekorativně. Předností je i to, že je můžeme pěstovat pro radost dětí a také je do pěstování a sklizně na balkonech zapojit.

 

Výška rostliny

Speciálně vyšlechtěné zakrslé druhy dorůstající nejvýše 30 – 35 cm.

 

Plod

Plody jsou menší, kulaté, dosahující hmotnosti 15 – 20g. Doba zrání je 70 – 75 dní. Rajčata Azték dozrávají do žluté, Vilma do jasně červené a Venus do oranžové barvy.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy, truhlíků a nádob na slunné stanoviště v květnu v období kdy pominou ranní mrazíky. Doporučené množství do truhlíku dlouhého 60 cm jsou 4 rostliny. Důležitá je pravidelná zálivka, s přihnojením.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 - 25 °C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist